Ogólne informacje
Aktualności
Nowości
Promocje
Nasze NOMINA
Przemysł mięsny
Przemysł owocowo-Warzywny
Przemysł mleczarski
Przemysł piekarniczy
 
 

NOMINY


Fosforany do indywidualnego sporządzania solanek:

NOMINA
NOMINA PLUS

Solanki fosforanowe do wędzonek:

NOMINA MIX-1
NOMINA MIX-POL
NOMINA MIX-50 PLUS
NOMINA MIX-60
NOMINA MIX-60 PLUS
NOMINA EXTRA
NOMINA UNI
NASTRZYK EKONOMIK
NASTRZYK EKONOMIK BEZ AROMATU


Solanka bezfosforanowa do wędzonek:

NOMINA PEK


Fosforanowa solanka do wędzonek drobiowych:

NOMINA DR
NOMINA AGRA


Fosforanowa solanka do wędlin drobiowych:

NOMINA COMBI DR


Solanki do boczku, pachwiny, podgardla bez fosforanów:

NOMINA BK

NOMINA BK PLUS


Solanki do boczku, pachwiny, podgardla z fosforanami:

NOMINA BK Zet FOS
NOMINA BK FOS


Solanki do wędlin z fosforanami:

NOMINA EFKA
NOMINA EFKA BEZ AROMATU
NOMINA BK FOS
FUNKCJA EKONOMIK
FUNKCJA TK FOS
FUNKCJA EKONOMIK BEZ AROMATU


Solanka do wędlin wysokowydajnych:

NOMINA KIEŁBASA 80


"Tani boczek" z fosforanami:

NOMINA TB FOS
NOMINA TB FOS bez aromatu


Mieszanka wspomagająca kutrowanie do wędlin, bez fosforanów:

NOMINA QTR


Do parówek:

NOMINA PR


Do parówek z fosforanami:

NOMINA PR FOS


Mieszanka do wędlin homogenizowanych z fosforanami:

NOMINA LAKA


Do pasztetu:

NOMINA PT


Do pasztetu, pasztetowej i wątrobianki z fosforanami:

NOMINA PT FOS


Emulgator:

NOMINA BRU


Mieszanka do mięsa garmażeryjnego:

NOMINA OPTAVIT


Mieszanka zabezpieczająca barwę wędlin i produktów wędliniarskich:

STABILIZATOR BARWY SB-3


Karagen:

MONOGEL


Mieszanka podwyższająca pH solanki:

STABILIZATOR pH



Mieszanka przyprawowo funkcjonalne

COMBI PASZTET

 COMBI GRILL        

  • Imbirowy
  • Żurawinowy
  • Grzybowy

  • Podstawowy
  • Łagodny
  • Pikantny
  • Extra
  • Hanys
  • Biwakowy


MIESZANKI AROMATYCZNE W PROSZKU

AROMAT UNI
AROMAT SKB
AROMAT ICH
AROMAT SZYNKI
AROMAT KONSERWY
AROMAT MIĘSA
AROMAT BEKONU


Inne dodatki:

BARWNIK BMS
IZOLAT BIAŁKA SOJOWEGO: SUPRO 595
BIAŁKO ZWIERZĘCE
CYTRYNIAN SODU
CHLOREK POTASU
CHLOREK WAPNIA
GUMA GUAR
GUMA KSANTANOWA
GLUKOZA
GLUTAMINIAN SODU
IZOASKORBINIAN SODU
KWAS CYTRYNOWY
KWAS L-ASKORBINOWY
KONCENTRAT BIAŁKA SOJOWEGO
LAKTON KWASU GLUKONOWEGO (GDL)
MIESZANKI DEKORACYJNE
MALTODEKSTRYNA
MONO- i DIGLICERYDY KWASÓW TŁUSZCZOWYCH
PLAZMA KRWI
SKROBIA ZIEMNIACZANA
ŻELATYNA 240-260 BLOOM
ŻELATYNA SMAKOWA